PARTNERS

PARTNERS | RACINGLINE

När du endast nöjer dig med det bästa!

ETT STYCKE VAG RACING HISTORIA

Vi är stolta levarantörer, återförsälajre till RacingLine Performamnce både vad det gäller deras kvalitetsdelar och väl igenom arbetade mjukvaror.

RacingLine Performance likt oss själva värderar hög driftsäkerhet före högsta möjliga effektuttag vilket är helt i linje med hur vi själva arbetar, därför var inte valet svårt för oss att gå med i detta samarbete.

RacingLine Performance har under över 20års tid stöttat och supportat Volkswagen/Audi/ SEAT- Racing med deras expertis till stora framgångar och har under den tiden utvecklat både delar gällande motor, drivlina, chassi och bromsar men även mjukvaror OEM+ som levererar om och om igen utan kompromisser på hållbarhet eller funktion.

PERFECT PERFORMANCE
PARTNERS | XHP

Väck upp din trötta automatlåda.

FÖR BÄTTRE FUNKTION OCH PRESTANDA.

xHP PRO.

Vi är en svensk auktoriserad xHP Flashtool depå, som PRO återerförsäljare kan du alltid räkna med att vi utför programmeringen av din växellåda på säkrast möjliga sätt och du har även möjligheten att testa igenom alla tillgängliga steg för just din bil, vi kan också återställa din bil till original ifall så önskas.

xHP´s genomarbetade och beprövade mappar kommer att förvandla kraftöverföringen och ge dig en helt ny körupplevelse. Ändringarna handlar inte bara om att få bilen att gå snabbare eller hålla bättre vid trim utan bidrar även till den övergripande körupplevelsen, allt i från krypkörning i tät trafik till landsvägskörning eller vid avancerad körning när du tar ut din bil på motorbanan kommer den momentana kraftöverföringen, snabbare växlingstiderna, mindre motorbroms mm att göra stor skillnad. 

Genom att flasha din växellådsstyning till xHp´s mappar kommer din BMW bli mycket mer underhållande än vad BMW lovar dig i den snygga broschyren i handsfacket: Ren körglädje!

PARTNERS | MILLTEK

Milltek tar din bilupplevelse till
en högre nivå.

AVGSSYSTEM ATT LITA PÅ.

Vi är återförsäljare till Milltek Sport och kan erbjuda hela deras sortiment. Milltek är en världens största producent av sportavgasystem som inte lämnar något åt slumpen, hög kvalité, passform och generösa garantier. 

Engelska Milltek Sport har byggt prestanda avgassystem under mer än 30år i rostfritt stål med bra passform och kvalitet. 
Prisvärda avgassystem som även passar den som är lite mer kräsen på utseende och ljud.
Med Milltek Sport får man mycket för pengarna, både gällande kvalitet, passform, effekt och utseende. 
Milltek Sport har länge jobbat med Volkswagen Motorsport med stora framgångar inom racing. 
Finns oftast flera olika utblås att välja mellan, JET, GT, Special, Svarta, ovala osv. Milltek Sport har allt som oftast mängder med lösningar gällande utblås till en del olika bilar.

Sedan kan man till dom flesta modeller välja mellan Resonated (dämpad) eller Non-Resonated (mindre-dämpad). Där Resonated systemet är EC & TüF godkänt i dom flesta fall och är godkänt som ett ersättnings system till original av dom flesta EU länder och låter nästan som original dock med mycket bättre flöde och tillverkat i rostfritt. Milltek Sport Non-Resonated är för den som vill ha lite roligare ljud än original, då detta system blir av med en ljuddämpare (den främre) blir ljudet klart roligare.

Milltek Sport tillverkar alla sina avgassystem grövre än original applikationen.

Milltek Sport jobbar även med en lösning där dom behåller vissa bilars aktiva avgasventiler, allt för att man ska kunna justera ljudet själv efter eget tycke och smak. 

Milltek Sport Downpipe lösningar passar enbart till Milltek Sport Cat-Back avgassystem.