OM OSS

SVWAT | OM OSS

Vi har erfarenheten av vad som krävs för att hitta den optimala balansen mellan ökat effektuttag och bibehållen driftsäkerhet!

PÅLITLIGA MJUKVAROR ÄR VIKTIGT

Vi som jobbar på SVWAT TUNING vet vikten av att jobba med kvalitetsprodukter och vi vet att mjukvaran är A och O när det kommer till både prestanda och driftsäkerhet. Därför använder vi oss endast av mjukvaror som är beprövade för att generera en optimal balans av god prestanda samt bibehållen driftsäkerhet. För att utföra våra jobb till kunder används endast äkta, licensierade verktyg för att programmera om din bil på säkrast möjliga sätt. Vi har genom åren samlat på oss mycket goda kunskaper om vad som fungerar i praktiken när det gäller hållbarhet, oavsett om det gäller motorsportens olika grenar eller familjebilen.

SOM FÖRETAG HÄR I NORRKÖPING HAR VI EXISTERAT SEDAN 2011 OCH DET STARTADES UPP AV ÄGAREN BORIS VUJUCIC, MEN VÅR ERFARENHET FRÅN BILSKRUVANDET LIGGER BETYDLIGT LÄNGRE TILLBAKA ÄN SÅ.

Vi har faktiskt pysslat med motorsport under de senaste 20 åren och vår erfarenhet är en av de saker vi har mest att tacka vår framgång för. Vi är en verksamhet som ständigt tar mark och vi stoltserar gärna med många goda referenser och omdömmen. Vår strävan efter nöjda kunder genomsyrar hela vårt koncept där vi inte bara erbjuder nöjdhetsgaranti på mjukvaror utan också 2 års garanti på våra utförda jobb och programmeringar.

Boris Vujicic - företagsgrundare

Licenserade WinOls användare